HEBEI BOTING INTERNATIONAL TRADE CO., LTD

—Huruf saka Felt Cina -

Pambuka Company

Pesenan cilik ditampa
Sampel gratis lan cepet sing didhukung
Ketemu kabeh syarat produk sing dirasakake
Werna warna, ukuran, bisa disesuaikan
Macem-macem gaya lan desain busana kanggo sampeyan
Kasedhiyan Dagangan Alibaba Kasedhiya
Pengalaman ing produk sing dirasakake> 10 taun
Rega murah tinimbang adol pabrik langsung
Integrasi loro manufaktur lan perdagangan
100% inspeksi sadurunge kintunan
Layanan sadurunge lan sawise adol
Nyedhiyakake tes lan sertifikat kaya sing dibutuhake
Nawakake kemasan profesional utawa kaya sing disesuaikan
Buruh sing trampil, karyawan jujur ​​lan tim QC

Produk sing unggul

Welt Felt
Campuran Felt
Serat Sintetik / Rayon Felt
Sabuk Pengolahan Pasca
Khusus Khusus Felt
Multipurpose Felt
Felt industri
Sabuk Sipil
Aksesoris Felt
Polishing Pad Kancing / Wiring Polishing W / Bob Kuning dipasang
Tas sing Felt / Organisasi Stor Felt / Tas Taman Felt
Bal Felt / House Gua Pet utawa Felt / Papan Letter / Alat Tulis Felt
Felt House / Felt Festival
Sepatu Sabuk / Produk Sendhang Felt / Welt Sauna Welt

Pameran Produk

100% Welt Felt

100% Welt Felt

Sintetis / Relt Felt

Sintetis / Relt Felt

Campuran Felt

Campuran Felt

Sabuk Pengolahan Pasca

Sabuk Pengolahan Pasca

Khusus Khusus Felt

Khusus Khusus Felt

Felt industri

Felt industri

Sabuk Sipil

Sabuk Sipil

Aksesoris Felt

Aksesoris Felt

Multipurpose Felt

Multipurpose Felt

Produk Polishing Felt

Polimèt Roda Polishing

Tas Felt

Tas Felt

Penyelenggara Felt

Penyelenggara Felt

Tas Felt Taman

Tas Felt Taman

Bal Bola

Bal Bola

Gua Pet Pinggir

Gua Pet Pinggir

Papan Surat Felt

Papan Surat Felt

Pabrik Felt

Pabrik Felt

Felt omah

Felt omah

Felt Festival

Felt Festival

Topi Felt

Topi Felt

KONTAK & pitakon

- Tembung prasaja kanggo njlentrehake kabutuhan
- Entuk solusi sing sampurna ing rincian
- Sampel gratis didhukung

boting wol dirasakake









Pitakonan Paling Sering

MOQ beda-beda kanggo macem-macem produk, sawetara produk ora duwe panjaluk ing MOQ.

Bagan warna, uga bisa dadi adat.

Bisa nganggo warna, pola, logo, ukuran, lsp.

Produk reguler ana stok, liyane uga diurutake.

Biasane kita bisa ngirim kutipan sajrone jam 8 sawise kita takon.

Kita bisa nyedhiyani conto biasa kanthi gratis, nanging biaya ekspres kudu ana ing sisih sampeyan.

Sampel bakal dikirim ing 7 dina sawise dingerteni.

Sambutan sampel sambutan kanggo nyoba lan mriksa. Sampel campuran bisa ditampa.

Ya, kita bisa ngasilake conto kanggo bokong.

Ya, Yen kuantitas pesenan akeh.

Ayo kita asap. Iku udakara dina 2 sawise konfirmasi pesenan kasebut.

Pabrik mapan ing kutha NanGong, provinsi Hebei, China.

Sugeng sembarang wektu, kita uga bisa ngetrapake sampeyan ing bandara lan stasiun.

Ya, lan kita mikir asuransi perdagangan nggawe supaya luwih aman.

Sampel kasedhiya kanggo referensi sampeyan.

Maju lan balanse 30% sadurunge kiriman.

Western Union, gram dhuwit, T / T, Visa lan sapanunggalane.

Biasane, produk kita dibungkus kanthong poly, tas sing dirajut lan karton.

EXW, FOB, CFR, CIF, DDU lan liya-liyane ..

Siji minggu kanggo conto, 25-30 dina kanggo produksi massa.