Project Description

Strip sing dipasang ing sabuk sabanjure

digawe saka macem-macem gelar wol utawa poliester sing dirasakake, miturut gambar utawa syarat, mati-motong utawa laser dipotong kanthi macem-macem bentuk rasa sing dirasakake.

fitur

Struktur fleksibel, alus, kompak, salib sing kuwat, ora ngeculke, tahan asam lan alkali, kinerja anti-tuwa sing apik

Digunakake minangka bahan sing ramah lingkungan lan non-polusi kanggo kejut, bledug, disegel, lenga minyak.

Digunakake kanthi akeh ing mesin, elektromekanika, kimia, peralatan rumah tangga, alat listrik, aeroangkasa, pabrik lokomotif, perbaikan kapal, peralatan tekstil, peralatan medis, metalurgi baja, konstruksi pertambangan lan lapangan industri liyane

aplikasi

• Pegunungan Getaran
• Segel Minyak lan Gaskets
• Segel Pengering
• Panyimpenan Cairan
• Cuaca Stripping
• Spasi lan Kemasan
• Lapisan kothak konsol / wadhah
• Lapisan kanggo visor srengenge
• insulatortor mlayu
• Filter-filter kanggo minyak
• bungkus Muffler
• Swara swara

Material100% Wol utawa Polyester
Teknik NonwovenJarum Punched lan kompres
Kapadhetan0.25 g / cm 3, 0.1-0.6 g / cm Kustomisasi 3 Kasedhiya
Sizejembaré 10 * 10 mm / potongan, Kasedhiya Kasedhiya
WernaPutih Putih
Sample gratisdina 3-5
Jinis SuplaiGawe-kanggo-Order, OEM & ODM Kasedhiya
Panggonan AsalNangong, Hebei, China
PackagingTas sing dirajut banyu, tas pp lan karton utawa disesuaikan
delivery WektuBiasane ing dina 7-20 sawise nampa pembayaran, gumantung karo kuantitas pesenan
cathetanKita minangka jinis bisnis internasional B2B, lan sebagian besar Produk Felt disesuaikan,
dadi, kita ora bisa nampilake kabeh spesifikasi lan gaya, hubungi kita kanggo rincian liyane.
Gudang Strip Felt
Paket Strip Felt
Aliran Proses Produksi Welt Welt