Project Description

Fenos sing digawe Felt

wis adesif ing salah sawijining sisi, rasa bisa dirasakake wol utawa felt poliester utawa liyane sing cocog karo kabutuhan.

Lapisan kasebut duwe lapisan kertas sing bisa dicopot sing bisa ditete kanthi ati-ati kanggo mbukak film adesif tipis sing ana gandhengane.
Disaranake ngilangi kertas iki kanthi alon-alon kanggo mesthekake yen adesif ora adoh karo rasa karo lapisan kertas.

Kasedhiya ing macem-macem dawa lan jembar.
Variasi warna sing sepele bisa uga digunakake kanggo nggunakake wol alami.
Luwih cocog kanggo aplikasi non-mechanical yen disimpen ing antarane bahan liyane.