Project Description

bantalan perabot adesif

digawe saka poliester, dirasakake adesif, digunakake kanggo nyegah gesekan lan goresan ing antarane perabotan lantai lan lantai, kanggo nglindhungi perabotan lan lantai.

MaterialFelt Polyester
Teknik NonwovenJarum Punched
WernaSelaras Miturut Kartu Warna utawa Pantone
kekandelan5 - 6 mm
KapadhetanGram 1200 saben meter persegi
SizeDisesuaikan disedhiyakake
Sample gratisdina 3-5
Jinis SuplaiGawe-kanggo-Order, OEM & ODM Kasedhiya
Panggonan AsalNangong, Hebei, China
PackagingTas sing dirajut banyu, tas pp lan karton utawa disesuaikan
delivery WektuBiasane ing dina 7-20 sawise nampa pembayaran, gumantung karo kuantitas pesenan
cathetanKita minangka jinis bisnis internasional B2B, lan sebagian besar Produk Felt disesuaikan,
dadi, kita ora bisa nampilake kabeh spesifikasi lan gaya, hubungi kita kanggo rincian liyane.
Produksi Pad Desain Felt
Jarum Aliran Pemprosesan Sing Ora Dicukan
bantalan perabot adesif
pad perabotan 5

https://360felt.com/wp-content/uploads/2019/09/Felt-Furniture-Pad-Production.jpghttps://360felt.com/wp-content/uploads/2019/08/Needle-Punched-Non-Woven-Felt-Processing-Flow.jpgInquiry NowGet Sample

Simpenan Produk: 1