Project Description

Kain Sabuk Aramid

digawe saka serat polyamide, Iki minangka serat khusus sing paling cepet, serat khusus kanggo serat tahan suhu sing dhuwur.
Nduwe resistensi panas lan sifat-sifat kimia, tahan kanggo asam pekat sing paling konsentrasi, resistensi alkali rada Samsaya Awon,
kanggo reagen kimia liyane lan pelarut organik saya stabil banget.
Kain sing dirasakake aramid nduweni stabilitas termal sing apik, Ora bakal mencair nalika dilebokake ing suhu sing suwene suwe.
Modulus dhisikan yaiku kaping 9 nilon lan 4 kaping poliester.
Nduwe resistensi panas sing apik, resistensi karat lan ketahanan geni.