Project Description

AU merino wol dirasakake

nduweni sejarah sing dawa, digawe saka wol alami.
Nganggo sisik wol dhewe kanggo nyabrang lan ora ditenun, ciri sing lengkap lan kejut uap suhu suhu dhuwur nggawe serat wol bakal nyusut, tanpa ngganti sifat fisik bulu kasebut.
Kanthi suhu sing cocog, tekanan lan kelembapan bisa diproduksi kaya kekandelan sing dibutuhake, alus kaya spons lan kayu kaya kayu
Bisa dicelup miturut syarat pelanggan.

fitur

Serapan Swara: fungsi kanggo nyerep swara
Polishing: gloss permukaan ing produk logam lan non-logam
Minyak Minyak: nyegah gesekan lan ngrusak produk logam kanthi nggunakake segel minyak
Kemampuan Filter: nyaring partikel cilik
retardant geni, sbsorption shock, high-density, acid and alkalin, anti-abrasion, high tensile wol adhesion high felt used as a dust-proof, insulation, sealing, heat insulation, insulation natural biodegradable environment protection environment.

aplikasi

Digunakake utamane ing peralatan mesin, elektronik lan elektronik, piranti listrik, ban perabot, kendaraan mesin, mesin presisi, komputer nganggo peralatan, instrumen, peralatan CNC, bahan kemasan, bahan hiasan lan liya-liyane.

MaterialWulu 100%
Teknik NonwovenJarum Punched lan kompres
Size1 m * 1 m / sheet, Jembar Custom ≤ 1.5 m
kekandelan1-60 mm, Custom akurat kanggo 0.1 mm
bobot0.1-0.6 g / cm3
MOQ50 lembaran
Sample gratisdina 3-5
Jinis SuplaiGawe-kanggo-Order, OEM & ODM Kasedhiya
Panggonan AsalNangong, Hebei, China
PackagingTas sing dirajut banyu, tas pp lan karton utawa disesuaikan
delivery WektuBiasane ing dina 7-20 sawise nampa pembayaran, gumantung karo kuantitas pesenan
cathetanKita minangka jinis bisnis internasional B2B, lan sebagian besar Produk Felt disesuaikan,
dadi, kita ora bisa nampilake kabeh spesifikasi lan gaya, hubungi kita kanggo rincian liyane.
bungkus dirasakan wol
wulu ngrasa bungkus 2
Aliran Proses Produksi Welt Welt