Project Description

Campuran Felt

yaiku wol lan rayon utawa serat campuran sintetik, alus lan tahan lama, rada luwih kandel lan luwih ringkes tinimbang rasa 100% wol. Gratis saka bahan kimia sing mbebayani utawa beracun yaiku kualitas heirloom lan sampurna kanggo nggawe boneka / softie lan proyek kerajinan liyane.
Bahan bisa dadi Wool, polyester, viscose, polypropylene, serat akrilik lan macem-macem serat liyane, sing duwe permukaan sing lancar, pangrasa tangan alus, nganggo bahan serat sing luwih alus, kayata wol 28s, poly 2D, cocog kanggo produk sing unggul lan hiasan premium dll.