Project Description

Dekorasi Natal Felt

macem-macem ornamen Felt Natal, kaya wit Natal, panji, lintang, salju salju, kancil, labu, sepatu, sarung tangan, dolanan, liontin wit Natal, rantai kunci, lan liya-liyane ... lan macem-macem kerajinan dekor omah, dekorasi lan pesta