Project Description

Delt Hard Felt

digawe saka macem-macem kualitas sing dirasakake miturut syarat pelanggan.
Iki digawe kanthi teknologi sol-gel sing maju, sing nggawe rasa angel sawise dicelupake, resistensi nyandhang tambah, bisa ditumbuk dadi bagian saka macem-macem wujud.