Project Description

Pad Padhang Aroma

digawe saka wol utawa poliester, dirasakake macem-macem ukuran lan bentuk, bisa digunakake karo macem-macem jinis minyak wangi, pelarut cair lan pelarut banyu liyane, yaiku produk sing ora beracun lan ijo.