Project Description

Sabuk sabuk

diproses kanthi tenunan gulu, nggunakake garis cetakan suhu suhu anti-mulet, ora duwe sendi cincin, ora nyimpang, alus lan seragam, ora gampang nyimpang, anti regangan.