Project Description

Insole Felt

digawe saka wol utawa poliester polyester, digawe dening felting, mbentuk, nglereni cetakan lan proses liyane, kinerja sing apik.
Uga bisa diproses kanthi fumigasi, nambah bubuk, lan sapiturute, supaya bisa nemplekake efek exra kanggo nyegah sikil, ngobati sikil atlit lan nambah turu.