Project Description

Bagéan Felt

digawe saka macem-macem gelar wol utawa poliester sing dirasakake, miturut gambar utawa syarat, mati-motong utawa laser sing dipotong dadi macem-macem bagian sing dirasakake.

Gear sabuk umume kalebu gandheng lurus lan helik, utamane kanggo tujuan mekanik.
Kain wol murni ngrasakake garansi transmisi kanthi efisiensi transmisi akeh, rasio transmisi gedhe, torsi transmisi gedhe, umur layanan dawa lan swara kurang.