Project Description

Suhu suhu dhuwur dirasakake

digawe saka serat aramid kanthi jarum tusuk lan komprèsi sing ora dirajut.
Cocog kanggo mesin transfer panas lan peralatan industri liyane kanthi resistensi suhu dhuwur.
Kapadhetan dhuwur, ora delaminasi, resistansi abrasion, pemotongan lancar, permukaan seragam, ora ana polusi