Project Description

Polyester Industri Felt

felted dening jarum mekanik ditumbuk, kekandelan ora diwatesi kaya kain sing ditenun. Ora ana tenunan, saéngga kanthi kemampuan filter sing apik, ing aplikasi industri bisa digunakake kanggo nyerep minyak, kejut, kejut, polesan, pengawetan panas, kedap, lsp.