Project Description

Welt Campuran Wol Warna

nduweni sejarah sing dawa, digawe saka wol alami.
Nganggo sisik wol dhewe kanggo nyabrang lan ora ditenun, ciri sing lengkap lan kejut uap suhu suhu dhuwur nggawe serat wol bakal nyusut, tanpa ngganti sifat fisik bulu kasebut.
Kanthi suhu sing cocog, tekanan lan kelembapan bisa diproduksi kaya kekandelan sing dibutuhake, alus kaya spons lan kayu kaya kayu
Bisa dicelup miturut syarat pelanggan.