Project Description

PET Polyester,

dicelup ing macem-macem warna, dipotong resik lan ora duwe permukaan, sing bisa nggawe permukaan sing mulus, ing jero struktur kompak, kekuatan tensile dhuwur, keluwesan lan kemungkinan, rega murah, kekandelan serat bisa disesuaikan, macem-macem warna sing kasedhiya.