Project Description

Papan Surat Sabuk Bunder

Digawe saka serat kanthi kualitas tinggi, macem-macem warna ing ngisor, elegan lan swasana, ringkes lan rinci.
Pigura digawe saka kayu oak, gagang kasebut alus banget. huruf sing dirasakake bisa mbentuk tembung sing pengin.
Papan olahpesen prasaja sing becik bisa digantung ing tembok utawa dicelup ing meja dll.