Project Description

Viscose Rayon Felt

dicelup ing macem-macem warna, dipotong kanthi resik lan ora duwe permukaan, sing bisa nggawe permukaan sing mulus, ing jero struktur kompak, kekuatan tegangan, keluwesan lan kemungkinan, rega murah, kekandelan bisa disesuaikan, macem-macem warna sing kasedhiya.